Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Νηστίσιμο ελιόψωμο με ψευτοπροζύμι και φρέσκα μυρωδικά



Αυτές τις μέρες στο σχολείο της Σοφίας μιλάνε για τα ελαιόδεντρα. Μαθαίνουν για την προέλευση τους, τον τρόπο εκμετάλευσης τους και δοκιμάζουν τα παράγωγα τους. Κάποια στιγμή λοιπόν έφαγαν και ελιόψωμο. Της άρεσε πολύ και μου ζήτησε να φτιάξουμε και εμείς στο σπίτι μας. Με αφορφή λοιπόν την παράκληση της αλλά και την επιθυμία που μου δημιουργήθηκε όταν έπεσα σε αυτή τη συνταγή, σας παρουσιάζω τη δική μου εκδοχή.