Συστατικά:
- τορτίγιες
- πατέ ελιάς
- φέτα με χαμηλά λιπαρά
- ρίγανη
Εκτέλεση:
1. Απλώνουμε σε μία τορτίγια πατέ ελιάς και τρίβουμε από πάνω φέτα
2. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και τυλίγουμε. Για να μην ανοίξει βάζουμε μια σταγόνα ελαιόλαδο στην μια άκρη και απλώνουμε με το δάχτυλο μας
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά
Καλή Όρεξη!!!
Σημείωση:
Μπορείτε να το κόψετε σε κομματάκια και να το σερβίρετε ως ορεκτικό
Τέλος να σας υπενθυμίσω:
- Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
- Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου