Συστατικά:
- 2-3 πατάτες (ανάλογα το μέγεθος)
- 1 με 2 ντομάτες (ανάλογα το μέγεθος)
- 1 μικρό κρεμμυδάκι (ξερό)
- 2 κ.σ κάπαρη
- ελιές
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
- ρίγανη
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μεγάλους κύβους και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά (Ο χρόνος βρασίματος εξαρτάται από το μέγεθος)
2. Μεταφέρουμε τις βρασμένες πατάτες σε μια πιατέλα και ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3. Κόβουμε σε κύβους τη ντομάτα και τη ρίχνουμε από πάνω. Πασπαλίζουμε ελαφρά με αλάτι και ρίγανη
4. Ξεπλένουμε ελαφρά την κάπαρη και τη ρίχνουμε από πάνω. Συνεχίζουμε με τις ελιές
5. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το ρίχνουμε και αυτό από πάνω
6. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε ελαιόλαδο κατά βούληση
Καλή Όρεξη!!!
Τέλος να σας υπενθυμίσω:
- Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
- Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου