Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ντιπ με κατίκι και ελιές




Υλικά:
- 150-200 γρ κατίκι
- 3 κ.σ παρμεζάνα
- 2 κ.γλ. ρίγανη
- 1 κ.γλ. δυόσμο
- φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
- 10-12 ελιές καλαμών κομμένες σε ροδέλες

Εκτέλεση:
1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά

Καλή Όρεξη!!!

Πρόταση Σερβιρίσματος:
Συνοδεύεται άριστα με τα αραβικά πιτάκια κομμένα σε μικρότερα κομμάτια!!

Σημείωση:
Το κατίκι δεν διατηρείται αναλλοίωτο πάνω από 2-3 μέρες οπότε φροντίζουμε να υπολογίσουμε εκ των προτέρων την ποσότητα που χρειαζόμαστε

Για να δείτε και άλλα ντιπ πατήστε εδώ
 
Τέλος να σας υπενθυμίσω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου